Vilkår og Sikker betaling


Generelle oplysninger
Runners Lab ApS
CVR-nr. 38636952
Urbansgade 26
9000 Aalborg
info@runnerslab.dk

Risikoen for varer købt på www.runnerslab.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.    

Reklamation:

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Du kan også komme ind I vores fysiske butikker med varen.

Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine
fragtomkostninger.

Du kan se her, hvad du skal gøre, hvis du ønsker at reklamere over et produkt:

Reklamation

Betaling:

I Runners Lab kan du bestille dine varer online og betale med følgende betalingskort:

  • Dankort
  • Visa Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express.
  • ViaBill
  • Bankoverførsel

Alle priser på www.runnerslab.dk afregnes i danske kroner DKK. Vi tager ikke kortgebyrer.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din
månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Betalingen bliver trukket, når varerne afsendes.    

Sikkerhed:

I Danmark stilles der meget høje krav til de virksomheder, der er godkendt til at beskæftige sig med nethandel. Og det er godt, for det sikrer, at du som kunde kan være tryg, når du handler i din webshop. Epay er selvfølgelig certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at ikke mindre end 200 sikkerhedspunkter skal opfyldes. Det kan du læse mere om nedenfor.

Epay garanterer løbende videreudvikling af deres betalingsløsninger, og de benytter naturligvis de nyeste webteknologier. Alle systemer bliver overvåget døgnet rundt, og de har et eksternt backupsystem, der sikrer, at de ikke mister vigtige informationer. Al kommunikation, der handler om penge og kortdata, er krypteret.

ePay overvåger, at ingen udefra kan bryde ind i kommunikationen mellem webbutikken og dig, når det drejer sig om betalinger, bliver de også selv overvåget. Det sikrer virksomheden FortConsult, som er godkendt til at certificere virksomheder, der sælger betalingsløsninger. FortConsult skanner jævnligt Epay's system for at prøve at finde sikkerhedsbrister, og en gang årligt sætter de alt ind for at prøve at hacke Epay's system. Det tætte samarbejde med FortConsult sikrer, at sikkerheden altid er i top.     

Levering:

Vi afsender alle ordre med GLS.

Til pakkeshop 49 kr.

Levering til døren 49 kr.

Vi tilbyder fri fragt til pakkeshop ved køb over 300 kr.

 

Der er mulighed for gratis afhentning i vores butik i Aalborg.

 

Alle ordre placeret før kl 12, vil som udgangspunkt blive afsendt samme dag.

Leveringstid er mellem 1-3 dage.     

Fortrydelsesret:

Runners Lab yder 90 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 90 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette gøres ved at oprette en retursag her. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.    

Returnering:

Du har 90 dages fuld returret i Runners Lab. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal blot oprette din returnering her. Her vil du også kunne downloade et returlabel, der koster 39,- at benytte.

De 39,- fratrækkes automatisk dit køb.
(Gælder kun i Danmark)

Du kan kun retunere varer i vores Testlab i Urbansgade 26, hvis varen er købt derinde.

Er din bestilling foretaget på webshoppen, skal du oprette en retursag og tilbagesende varen eller varerne til vores webshoplager.

Husk at vedlægge dit ordrenummer

Returordre sendt til pakkeshops afhentes ikke.
(Du skal være opmærksom på, at DAO ikke levere på vores adresse)

Alle ordre skal sendes til:
Runners Lab
Nørholmsvej 147A
Bygning 4C-1
9000 Aalborg

Har du ikke afhentet din pakke ved din pakkeshop, og pakken kommer retur til os, fratrækker vi på 39,-, som er vores reelle fragtomkostning, på din kreditering af ordren. Vælger du ikke at afhente din pakke, skal der gives besked på info@runnerslab.dk

Du kan se mere omkring returnering her:
 

Varens stand, når du sender den retur: Når du returnere din ordre, skal varen og varens emballage være som da du modtag varen. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi (inkl. emballagen), som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Er der påsat tape, klistermærker mv. på emballagen eller varen, som ikke var der ved modtagelse, hæfter du ligeledes for en værdi forringelse. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Helseakademiet Aps, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.runnerslab.dk er ansat af Helseakademiet Aps. Vi videregiver din email til tredje mand (Trustpilot) Dette gøres for at få vores kunders mening om vores service niveau. Som registreret hos Helseakademiet Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kasper@runnerslab.dk.   

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Peter Mousten på mail: peter@runnerslab.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: - http://ec.europa.eu/odr    

GDPR - gældende fra 25/05/2018

     
Personoplysninger

Som kunde hos runnerslab.dk registrerer vi kun de oplysninger, du indtaster med henblik på at fremsende bekræftelse på din ordre, og for at vi kan informere dig om betaling for din ordre. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i vores systemer.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, efternavn, adresse, by, land, tlf.nr. og mailadresse, samt eventuel kommentar du måtte have til ordren.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Alle oplysninger opbevares i minimum 5 år jf. bogføringsloven, hvor du har mulighed for anmode om sletning eller indsigt af dine informationer som vi har lagret. Vi gemmer bl.a. oplysninger for at kunne behandle reklamationer, garanti og lign. i tilfældet af at dette skulle opstå.

Derudover gemmes dine oplysninger, hvis du har et login, således du kan logge ind på din konto, så dit køb hurtigere kan gennemføres.

Personoplysninger lagres i en kundedatabase. Disse personoplysninger er beskyttet med login, og kun ansatte med nødvendige rettigheder har adgang til dem. Dine oplysninger vil blive delt med vores fragtleverandør for, at kunne sende din pakke.

I tilfældet af at du har registreret dig hos vores nyhedsbrev, vil oplysningerne også deles med vores nyhedsbrev program for, at vi kan masse udsende nyhedsbreve løbende.

I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Alle anmodninger om ændring, sletning og indsigt skal imødekommes og behandles inden for 30 dage uden unødig forsinkelse. Har du en konto hos os, kan du også lave disse forespørgsler under dit login.

Alle indtastninger i enhver formular på vores shop sendes direkte til en e-mail til vores kundeservice. Disse henvendelser gemmes, og vil blive slettet såfremt de ikke findes relevante længere, eller ved en forespørgsel. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

For mere information henvises der til vores privatlivspolitik.

Indsigelser

Som kunde Hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Henvendelser ifb. med persondatapolitik skal rettes til vores mail, kasper@runnerslab.dk

Med venlig hilsen

Runners Lab


  

Handelsbetingelserne er senest opdateret 23.06.2022