VILKÅR OG SIKKER BETALING

Risikoen for varerne:

Risikoen for varer købt på www.runnerslab.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
    

Reklamation:

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Du kan også komme ind I vores fysiske butikker med varen.

     
Du kan se her, hvad du skal gøre, hvis du ønsker at reklamere over et produkt:

Reklamation

Betaling:

I Runners Lab kan du bestille dine varer online og betale med følgende betalingskort:

  • Dankort
  • Visa Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express.
  • ViaBill

Alle priser på www.runnerslab.dk afregnes i danske kroner DKK.

Betaling med ViaBill. Læs mere her

Betalingen bliver trukket, når varerne afsendes.
    

Sikkerhed:

I Danmark stilles der meget høje krav til de virksomheder, der er godkendt til at beskæftige sig med nethandel. Og det er godt, for det sikrer, at du som kunde kan være tryg, når du handler i din webshop. Epay er selvfølgelig certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at ikke mindre end 200 sikkerhedspunkter skal opfyldes. Det kan du læse mere om nedenfor.

Epay garanterer løbende videreudvikling af deres betalingsløsninger, og de benytter naturligvis de nyeste webteknologier. Alle systemer bliver overvåget døgnet rundt, og de har et eksternt backupsystem, der sikrer, at de ikke mister vigtige informationer. Al kommunikation, der handler om penge og kortdata, er krypteret.

ePay overvåger, at ingen udefra kan bryde ind i kommunikationen mellem webbutikken og dig, når det drejer sig om betalinger, bliver de også selv overvåget. Det sikrer virksomheden FortConsult, som er godkendt til at certificere virksomheder, der sælger betalingsløsninger. 
FortConsult skanner jævnligt Epay’s system for at prøve at finde sikkerhedsbrister, og en gang årligt sætter de alt ind for at prøve at hacke Epay’s system. Det tætte samarbejde med FortConsult sikrer, at sikkerheden altid er i top.
     

Levering:

Vi afsender alle ordre med GLS. Vi har fri fragt ved alle ordre til pakkeshop. Alle ordre placeret før kl 12, vil som udgangspunkt blive afsendt samme dag.
Leveringstid er mellem 1-3 dage.
     

Fortrydelsesret:

Runners Lab yder 90 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 90 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives ved at sende en mail til info@runnerslab.dk.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
    

Returnering:

Du har 90 dages fuld returret i Runners Lab. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du kan se mere omkring returnering her:

returnering

Varens stand, når du sender den retur:

Når du returnere din ordre, skal varen og varens emballage være som da du modtag varen. 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi (inkl. emballagen), som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Er der påsat tape, klistermærker mv. på emballagen eller varen, som ikke var der ved modtagelse, hæfter du ligeledes for en værdi forringelse. 
    

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
   

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: Runners Lab – Nørholmsvej 147A, Bygning 4C-1 – 9000 Aalborg

Ordre skal sendes med postservice til denne adresse og kan ikke indleveres personligt.

(DAO leverer ikke på denne adresse)

Ønsker du ikke at returnere din ordre med en postservice, kan den indleveres til returnering i vores testlab i Aalborg – Urbansgade 26 – 9000 Aalborg.
    

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Helseakademiet Aps, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.runnerslab.dk er ansat af Helseakademiet Aps. Vi videregiver din email til tredje mand (Trustpilot) Dette gøres for at få vores kunders mening om vores service niveau. Som registreret hos Helseakademiet Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kasper@runnerslab.dk.
   

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Peter Mousten på mail: peter@runnerslab.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: – http://ec.europa.eu/odr 
   

GDPR – gældende fra 25/05/2018

     
Personoplysninger

Som kunde hos runnerslab.dk registrerer vi kun de oplysninger, du indtaster med henblik på at fremsende bekræftelse på din ordre, og for at vi kan informere dig om betaling for din ordre. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i vores systemer.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, efternavn, adresse, by, land, tlf.nr. og mailadresse, samt eventuel kommentar du måtte have til ordren.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Alle oplysninger opbevares i minimum 5 år jf. bogføringsloven, hvor du har mulighed for anmode om sletning eller indsigt af dine informationer som vi har lagret. Vi gemmer bl.a. oplysninger for at kunne behandle reklamationer, garanti og lign. i tilfældet af at dette skulle opstå.

Derudover gemmes dine oplysninger, hvis du har et login, således du kan logge ind på din konto, så dit køb hurtigere kan gennemføres.

Personoplysninger lagres i en kundedatabase. Disse personoplysninger er beskyttet med login, og kun ansatte med nødvendige rettigheder har adgang til dem. Dine oplysninger vil blive delt med vores fragtleverandør for, at kunne sende din pakke.

I tilfældet af at du har registreret dig hos vores nyhedsbrev, vil oplysningerne også deles med vores nyhedsbrev program for, at vi kan masse udsende nyhedsbreve løbende.

I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Alle anmodninger om ændring, sletning og indsigt skal imødekommes og behandles inden for 30 dage uden unødig forsinkelse. Har du en konto hos os, kan du også lave disse forespørgsler under dit login.

Alle indtastninger i enhver formular på vores shop sendes direkte til en e-mail til vores kundeservice. Disse henvendelser gemmes, og vil blive slettet såfremt de ikke findes relevante længere, eller ved en forespørgsel. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

For mere information henvises der til vores privatlivspolitik.

Indsigelser

Som kunde Hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Henvendelser ifb. med persondatapolitik skal rettes til vores mail, kasper@runnerslab.dk

Med venlig hilsen

Runners Lab
     

Handelsbetingelserne er senest opdateret 28.10.2020