Tilbud

Saucony Ride 15 - Herre - Sapphire/Vizired

Prismatch
Tilbud

Saucony Ride 15 - Herre - Sapphire/Vizired

1.300,00 kr. (46.31% besparet)

698,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Saucony Ride 15 er til dig, der gerne vil have den perfekte mængdetræningssko!

Den giver dig alt det du har brug for, på dine daglige løbeture.

I Saucony Ride 15 har i mellemsålen fået PWRRUN skum. Og i kombination med den højere sålhøjde, er skoen virkelig blevet opdateret på stødabsorbering og responsivitet. I forhold til tidligere modeller, er denne version 15, blevet 18% mere stødabsorberende og den giver 5% bedre energiudnyttelse. Alt dette er uden at skoen er blevet tungere.

Skoen er designet med en afrundet Speedroll-inspirendende konstruktion, der er med til at give en mere blød overgang fra landing til maksimal belastning. Dette giver en mindre pronationseffekt over ankelen, hvilket gør belastningen mere nænsomt for kroppen. Desuden giver denne konstruktion også en fremadsøgende følelse, hvilket gør ens skridtafvikling mere let og ens energiforbrug reduceres.

Overdelen på Ride 15 er med Sauconys unikke FORMFIT, der giver en helt fantastisk pasform hen over foden. Den omslutter godt omkring foden, hvilket et med til at give en god støtte og komfort. Overdelen er lavet af genbrugsmateriale, og er sømløs og yderst åndbar.
I skoens indersål, der er PwrRun+ skum, der udover også giver lidt stødabsorbering, også giver foden en blød og komfortabel følelse lige fra første skridt. 

Alt i alt en sko der egner sig godt til mange forskellige løbere. Den er god til dig, der lige er startet og gerne vil passe godt på din krop, men den også er god til dig, der gerne tager på de længere ture, der har brug for god støtte og komfort. 

 

Saucony Ride 15 Dame

Varenummer: S20729-16-115