Tilbud

Saucony Peregrine 12 - Herre - Blue Raz/Acid

Prismatch

Saucony Peregrine 12 - Herre - Blue Raz/Acid

599,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Saucony Peregrine 12 er til løberen, der ønsker sig en rigtig god allround trailsko!
Her får du en sko, der både egner dig på de tekniske ture, hvor den giver et godt greb på underlaget. Men også på de længere, mindre tekniske ture, hvor dens høje komfort er helt ideel.

Skoen har 5 mm PWRTRAC skridsikker gummi knopper under bunden som gør at skoen står suverænt fast.

I mellemsåler, har skoen en opdateret PWRRUN skum. Og det betyder, at denne version er endnu mere stødabsorberende og responsiv, end de tidligere versioner. Og dette endda uden at gøre skoen tungere. Idet at mellemsåls materialet, er blevet bedre, har det været muligt at sænke skoens vægt med helt op til 11%.
I mellemsålen ligger der ligeledes en PockPlate-kulfibervæv, der bl.a. beskytter dine fødder mod skarpe stil og hårde rødder.

Sålen inde i skoen har fået tilføjet PWRRun+ som, der giver en virkelig god komfort til ens fod, allerede fra starten, men som også giver ekstra stødabsorbering.

Overdelen er med Sauconys FormFit, der giver en god og individuel omslutning af foden, hvilket giver en virkelig fed og støttende følelse. Desusuden er overdelen lavet af genbrugsmaterialer, og er yderst åndbar.

Dette er den bedst solgte Trailsko fra Saucony og med god grund. Den egner sig nemlig til de fleste trailløbere, men også til dem der bare mangler en skridsikker og og slidstærk sko til at vandre i.

Varenummer: S20737-25-090