Tilbud

Saucony Kinvara 13 - Kvinde - ViziGold/ViziRed

Prismatch
Tilbud

Saucony Kinvara 13 - Kvinde - ViziGold/ViziRed

1.200,00 kr. (43.08% besparet)

683,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Saucony Kinvara 13 er den 13. udgave af én Sauconys klassikere.

Sauconys Kinvara er især populær blandt de løbere, der gerne vil have en let sko til de daglige ture, men specielt også til de løbere der løber interval løb og konkurrence.

Kinvara har en blød stødabsorbering, som man bl.a. kender fra Saucony Triumph 19, samt en lidt af den samme responsivitet som man kender fra Endorphin serien. Vi oplever ofte at vores kunder kombinerer Kinvara og Triumph, hvor de så bruger Triumph til hverdags turene og Kinvara til konkurrence og intervallerne.
Det kan nemlig være rigtig fornuftigt at skifte mellem 2 forskellige løbesko, da det kan være med til at nedsætte den samlede belastning af kroppen

Saucony Kinvara 13 er udstyret med Sauconys PWRRUN i mellemsålen og med PWRRUN+ i topsålen, og tilsammen giver dette en helt fantastisk stødabsorbering og responsivitet, samtidig med at vægten på skoen holdes helt i bund. I denne kombination af materiale og med skoens lave drop (4mm), får du virkelig muligheden for at lave et kraftfuld og energifyldt afsæt.

Ligesom på de tidligere versioner, har denne sko en meget omsluttende overdel, der gør at skoen virkelig sidder godt på foden, og giver en god stabilitet. Materialet er en genanvendelig mesh, der sørger for støtte og maksimal åndbarhed, så din fod har de bedste betingelser for at arbejde.

Se også Saucony Kinvara 13 til herre.

Varenummer: S10723-16-065