Tilbud

Saucony Endorphin Shift 2 - Dame - Cool Mint/Acid

Prismatch
Tilbud

Saucony Endorphin Shift 2 - Dame - Cool Mint/Acid

1.300,00 kr. (46.31% besparet)

698,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Saucony Endorphin Shift 2 til damer er en helt fantastisk løbesko fra Saucony til dine daglige træningsture eller til dine lange tempoture. Endorphin Shift 2 er den perfekte løbesko hvis du både ønsker en løbesko med maksimal støddæmpning og en sko som du samtidig sagtens kan løbe stærkt i. Skoen har 4mm drop, så egner sig rigtig godt til dig der kommer frem på midtfoden eller forfoden. Endophin Shift 2 er opdateret med en mere tætsiddende pasform, som gør at den omslutter foden bedre. Derudover har den en nyudviklet hælkappe, som sidder bedre fast rundt om hælen og som samtidig vejer mindre. Shift 2 til dame har en suveræn stødabsorbering der gør din løbetur væsentlig nemmere og giver din krop masser af aflastning fra de hårde stød ved hver skridt.

Sålen er designet med Sauconys PWRRUN materiale som i samarbejde med midtfodens SPEEDROLL giver dig både stødabsorbering og fremdrift, så dine løbeture vil føles lettere for dig.

Skoen er designet til hverdags træningsture og der er lagt fokus på komfort, pasform og stødabsorbering i denne fantastiske træningssko fra Saucony.

Saucony tænker også meget på miljøet, derfor en en del af deres løbesko og delvist produceret af genbrugsmaterialer.

Se også Saucony Endorphin Shift 2 til herre.

Varenummer: S10689-26-070