Tilbud

Salomon Wildcross 2 GTX - Dame - Black/Black/Ebony

Prismatch
Tilbud

Salomon Wildcross 2 GTX - Dame - Black/Black/Ebony

1.200,00 kr. (33.42% besparet)

799,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Salomon Wildcross 2 GTX til damer, er til dig der ønsker en trailløbesko der er perfekt til meget glat og vådt underlag. I mange år har Salomon Speedcroos været den bedst solgte trailløbesko. Wildcross 2 GTX er bla. til de løbere der har været glade for speedcross, men syntes den er lidt for tung og stiv til at kunne løbe hurtigt i. 

Med en fuldlængde Contra Grip ydersål, får du suverænt grip og kontrol, selv på det helt bløde og mudret underlag. Overdelen er en meget let og slidstærk Goretex overdel, som holder dine fødder tørre og sikre en lang levetid. Salomon Wildcross 2 GTX har et drop på 8mm hvilket gør at du føler god kontakt med underlaget, både på blødt og hårdt terræn. Skoen er desuden væsentlig mere stabil en andre trailsko, så har du en tendens til en smule overpronation, kan Wildcross være et godt bud på din næste trailløbesko.

Den nye overdel sidder godt rundt om foden og dette sammenholdt med det velkendte Kevlar Quicklace snørresystem og SensiFit får du en trailløbesko som du føler god komfort og kontrol i. 

Version 2 af denne populære Salomon trailsko, bliver ikke meget bedre. Skoen har alt hvad man ønsker sig i en trailløbesko og kan med fordel bruges til både rolige løbeture i skoven/hiking og til dig der bare gerne vil give den fuld gas på kuperet og avanceret trailruter.

Varenummer: 104090-007