Tilbud

Salomon Supercross 4 Herre - Black/White/Fiery Red

Tilbud

Salomon Supercross 4 Herre - Black/White/Fiery Red

1.000,00 kr. (31.4% besparet)

686,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Salomon SuperCross 4 til mænd, er en suveræn trailsko, der giver et rigtig godt greb og egner sig perfekt til det våde klima, de mudrede stier og skove i Danmark. Salomon SuperCross 4 har god skridsikkerhed, grundet den grove profil og dybe riller, hvilket både giver skoen godt greb samt et kraftfuldt afsæt.  Supercross 4 er en meget behagelig sko som egner sig rigtig godt til trailløb, vandreture, dagligdagsbrug og endda som almindelig sneak.

Specielt nede i bjergene hvor trailsko er noget mere udbredt end i Danmark, bruger man disse trailsko i dagligdagen. Salomon SuperCross 4 til damer er en rigtig god all around sko til dig som tager en tur i skoven i ny og næ og ellers også bruger skoene til de lange gåture.

Teknologier i Salomon Supercross 4:

Mud Contagri® og Chevron lugs
Bygget til at stå fast i løst, blødt og meget ujævnt terræn. Mud Contagrip® er en grov profil med dybe riller, der både giver skridsikkerhed samt en enormt power i afsættet. Derudover gør de dybe riller at mudder nemt falder af skoene.
Fuze Surge
Er en af de blødeste EVA skum mellemsåler, som indeholder færre kunstige plastmaterialer. Dette gør at produktion af skoen er bedre for klimaet, end ved mange andre løbesko.
Quicklace™
Minimalistisk og slidstærkt snørresystem, der er nem og hurtig at snørre og snørre op
Ripstop fabric
Strikket overdel i nylon, der er meget slidstærkt, så skoen kan holde til at blive brugt i skoven. Overdelen er desuden stadig super åndbar.
SensiFit™
SensiFit™ gør at skoen omslutter foden helt perfekt, således du føler god kontrol af din fodafvikling.
Varenummer: L41736600-080