Tilbud

Salomon Spectur Herre - Black/White/Blazing Orange

Prismatch
Tilbud

Salomon Spectur Herre - Black/White/Blazing Orange

1.000,00 kr. (50.1% besparet)

499,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Salomon Spectur er en ultra let og hurtig asfalt sko. Takket være Energy Blade i mellemsålen får du en løbesko der driver dig frem skridt efter skridt. Salomon har altid været kendt for at lave nogle af verdens bedste trailløbesko og med denne nye asfalt sko, har de virkelig taget konkurrencen op med andre brands i udviklingen af verdens bedste asfalt sko også. Løbeskoen egner sig både til intervaltræning og tempoture, samt som let og hurtig mængdetræningssko.

Teknologier i Salomon Spectur:

Energy Surge

En kombination af EVA skum og Olefin materialet, giver en let og meget responsiv stødabsorbering, som kan holde til rigtig mange løbekilometer på hårdt underlag.

Reverse Camber

Inspireret af Salomon ski teknologier, har man med denne buede geometri i skoen, formået at udvikle en løbesko, hvor du næsten føler du svæver over jorden.

Energy Blade Running

Energy Blade sidder i hele mellemsålen og er med til at give øget fremdrift. Kombinationen af denne plade, sålens geometri og den responsive skum i skoen, gør skoen til en hurtigafviklende løbemaskine.

Road Contagrip

Road Contagrip ydersål er ektrem slidstærk, samtidig med at den flade og brede gummikonstruktion sikre godt greb på hårde overflader som asfalt og fortov.

Engineered Mesh

Engineered mesh overdel, som er specifikt udviklet til at give støtte de rigtige steder, fleksibilitet, god åndbarhed og super slidstærk.

Molded EVA sockliner

En anatomisk korrekt formstøbt indersål, der giver eminent komfort for dine fødder.

Regular laces

Almindelige snørrebånd, som man kender fra de fleste asfalt sko.

Varenummer: L41589600-110