Tilbud

Salomon Sense Ride 4 - Herre - Black/Quiet Shade/Ebony

Prismatch
Tilbud

Salomon Sense Ride 4 - Herre - Black/Quiet Shade/Ebony

1.100,00 kr. (54.64% besparet)

499,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Med Salomon Sense Ride 4 til herre, får du en super allround trailsko, der med sin gode stødabsobering er perfekt til trailløb – også de længere distancer.

Stødabsorberingen i Sense Ride 4 er lavet i det super fjedrerne Optivibe materiale, som både giver blødhed og beskyttelse men også super returenergi. Dette gør trailløbeskoen super anvendelig både til de hurtige ture men også til de lidt længere trailløb.

Skoens overdel er udviklet i det åndbare og meget fleksible SensiFit materiale, materiale, hvilket gør det nemt at transporterer overskudsvarmen væk og sørger for at holde dine fødder tørre. Dertil har Salomon Sense Ride 4 det velkendte Quicklace snørresystem, der fordeler fodens tryk ligelidt ud i hele skoen længde og giver en komfortabel og sikker oplevelse på selv de mest ujævne underlag.

Ydersålen har Salomon´s velkendte ContraGrip som sikrer at du står godt fast på stort set alle underlag. Ydersålen er desuden rigtig slidstærk, således den også kan holde til korte passager på hårdt underlag som asfalt og fortov.

Alt i alt er Salomon Sense Ride 4 en suveræn trailløbesko, som kan bruges både af nybegynderen men også af den mere erfarne trailløber.

Varenummer: 103753-007