PurePower Magnesium Kapsler - 90 stk

PurePower Magnesium Kapsler - 90 stk

125,00 kr.

Masser på lager

Magnesium er et at de vigtigste mineraler for vores krop da det hjælper med et bedre stofskifte og til et bedre samarbejde mellem muskler og hjerte. Mange får nok magnesium gennem deres almindelige kost, men er du udenholdsatlet, kan det være en god ide at supplere med et tilskud.

Der er studier der viser at med et magnesium underskud restituere langsommere efter en hård træning eller konkurrence, samt at man også har nemmere ved at blive forpustet. En anden teori som dog ikke er 100% påvist, er at et normalt indhold af magnesium og salte (elektrolytter) i kroppen, kan modvirke kramper i muskelgrupper som læg og lår hos løbere.

Træner du hårdt og i varme omgivelser kan det være en god ide at kombinere magnesium indtag med ekstra indtag af PurePower Hydro Plus tabletter.

Ingredienser

Magnesium (trimagnesiumdicitrat nonahydrat), konsistensmiddel: magnesiumsteart (RSPO certificert), geleringsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose)

Anbefalet daglig dosis

Indtag 2 kapsler = 250 mg aktiv magnesium
 
Vores kapsel kan også skilles ad og hældes i juice, yoghurt e.l., og indeholder ikke bindemidler og hjælperstoffer 

Indhold 

90 kapsler = 82 g

Opbevaring

Opbevares utilgængeligt for børn. Dagsdosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bør ikke anvendes af børn under 11 år.
Varenummer: 6907960