PurePower Carbo Race Electrolyte Hyldeblomst - 1 kg

PurePower Carbo Race Electrolyte Hyldeblomst - 1 kg

170,00 kr.

Få på lager

PurePower Carbo Race energidrik med elektrolytter er perfekt til atleter der dyker sport eller motion i mere end 45 minutters varighed. Kombinationen er hurtigirkende kulhydrater og elektrolytter sikrer du både at dine energi depoter er fyldt op, samtidig med at du opretholder væskebalancen i kroppen.

Når man dyker udholdenhedsidræt og presser sin krop, resultere ofte i en højere svedproduktion. Det gør at man udskiller mange salte, som kan give et saltunderskud. Hvis det sker vil kroppen ikke være i stand til at binde væske i kroppen uanset hvor meget du drikker. Et væskeunderskud kan have stor indvirkning på din præstationsevne, faktisk kan et fald i væskebalancen på  bare 2%, resultere i en nedsat ydeevne på hele 20%.

PurePower Carbo Race Electrolyte energidrik giver et højt energitilskud, primært fordi det er produceret på Maltodextrin og fructose. Maltodextrin har et meget højt glykemisk index, hvilket gør det nemt for kroppen at optage, bearbejde og tilføre energi til dine arbejdende muskler.

Ingredienser: 

 

Isomaltulose, fruktose, maltodextrin, natriumcitrat, surhedsregulerende midler: citronsyre, aroma, antiklumpingsmiddel: siliciumdioxid.

Anvendelsesmuligheder:
En time før træning eller under længere varende træningspas/konkurrence.

 

Dosering:
Opløs 60 gram pulver i 750 ml vand. 

 

Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.

Varenummer: 6931300