Tilbud

On CloudUltra - Herre - Limelight/Eclipse

Tilbud

On CloudUltra - Herre - Limelight/Eclipse

1.395,00 kr. (28.39% besparet)

999,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

On Cloudultra er en super støddæmpende, super komfortabel og alsidig trailløbesko til herre. Cloudultra er til trailløberen der ønsker en trailsko der kan bruges til alt lige fra ultratrail, til korte ture på de danske skovstier. Skoen sætter absolut ingen grænser for hvilke distancer du ønsker at løbe. 

Et dobbelt lag Helion superskum kombineret med 2 lags Cloudtec, sikrer at du får en helt unik støddæmpning og beskyttelse fra underlaget. Ydersålen er konstrueret således at sten ikke kan sætte sig fast under skoen, hvilket gør skoen perfekt på grusstier eller i bjergene. Missiongrip giver On Cloudultra en god skridsikkerhed, selv på meget vådt og glat underlag.

Overdelen er lavet i en 2 lags membran som både er åndbar og slidstærk, således du bare kan give den gas, uden at bekymre dig om skoens holdbarhed. Overdelen omslutter foden, således du føles dig tryg og komfortabel i hvert en fodafvikling.

Så mangler du en trailsko som ikke bare lever op til de højeste standarder indefor trailløb, men som også ser super fed ud, så skal du bestemt prøve kræfter med den nye On Cloudultra.

Varenummer: 103597-008