Tilbud

On Cloudsurfer 4 - Herre - Navy/Steel

Tilbud

On Cloudsurfer 4 - Herre - Navy/Steel

1.300,00 kr. (23.15% besparet)

999,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

On Cloudsurfer 4 til herre er med sin CloudTec teknologi samt Rebound Rubber en anderledes løbeoplevelse, på den gode måde. Modellen er en af de mest holdbare modeller fra On Running, da hele undersiden af skoen består af gummi, hvilket giver den en mere fast støddæmpning, men uden at gå på kompromis med komforten.

Skoen er udstyret med deres velkendte Speedboard, som er tilpasset specielt til skoen. Speedboards assisterer fodens naturlige bevægelse, fra landing til afsæt og hjælper til et mere eksplosivt afsæt. Ydermere hjælper Speedboard til at skabe stabilitet i skoen, uden at gøre den helt stiv.

Cloudsurfer kommer også med en mesh-overdel, der holder godt om midt-og forfod, samt gør den yderst åndbar. Skoen er for dig, der søger en anderledes dagligdags træningssko, med en fastere støddæmpning, og som også begår sig godt ved højere hastigheder. 

Søger du en lettere udgave af en mændetræningssko fra On, der stadig giver en god støtte og stødabsorbering, skal du tage et kig på On CloudFlow 3.

Er du på udkig efter maksimal stødabsorbering og støtte, så er On CloudStratus 2 et rigtig godt bud.

Varenummer: 104087-003