Tilbud

On Cloudstratus 2 - Dame - Marina/Magnet

Tilbud

On Cloudstratus 2 - Dame - Marina/Magnet

1.395,00 kr. (42.01% besparet)

809,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

On Cloudstratus version 2 til dame, er bygget på samme platform, som version 1, og skoen er til dig som ønsker en god og stabil sko, til dine lange træningsture på hårdt underlag.

Skoen er egentlig en neutral sko, da On Cloud løbesko ikke arbejder med pronations kiler, som man kender det fra andre tratitionelle løbesko’s mærker. Den lidt bredere forfod giver dig extra stabilitet, så du snilt kan bruge skoen, selvom du har en smule overpronation. 

Cloud Stratus 2 er lidt mere rundet i sålen og indbyder dig til, en meget blød landing, hvor du hjælpes mere ned på midtfoden, og derfor skåner din hæl for en hård landing. 

Har du tidligere løbet i f.eks Asics Kayano, New Balance 1260 eller 860, eller lignene sko fra andre mærker, og gerne vil prøve et par On løbesko, så er det On Cloud stratus 2, der er den rette sko for dig at prøve.

Skoen har lidt mere plads i forfoden end de fleste andre sko fra ON og så er der dobbelt op på CLOUDS, som giver skoen en helt fantastisk stødabsorbering til dine lange træningsture.

Se også On Cloudstratus 2 til herre.

Varenummer: 103904-011