Tilbud

ON CloudMonster Lumos Dame - Black

Tilbud

ON CloudMonster Lumos Dame - Black

1.400,00 kr. (21.5% besparet)

1.099,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

On Cloudmonster til Kvinder er en af de mest stødabsorberende sko fra ON.
Og nu er den kommet i en Lumos-udgave, hvor skoen er designet med store refleks-detaljer, der gør at denne sko er helt ideel til vinterens mange løbeture.

On Cloudmonster har en extra tyk sål, som giver den absolut bedste stødabsorbering, man kan få i en løbesko. Selvom løbeskoen har denne høje sål, har ON stadig formået at holde vægten nede, så du får en let fornemmelse, når du løber i skoen.

On Cloudmonster er en meget livlig og sjov løbesko.
Det betyder at dit løb føles lettere og mere frit, end i mange andre løbesko. Sålen er rundet, så du, uden at lave din løbestil om, automatisk lander en smule længere fremme på midtfoden. Droppet på skoen er 6 mm, som også ligger i den lave ende af “normalen”. Den rundede sål og det lave drop, hjælper løberen til, at komme længere frem på midtfoden i landingsfasen.

Selvom løbeskoen er meget blød, får du et rigtig godt og hurtigt afsæt. Det skyldes en plastik plade, der ligger vandret i hele mellemsålen. Ligesom du måske har hørt om eller prøvet i en konkurrence løbesko.

Alt i alt, har vi med et Monster af en løbesko at gøre.
Skoen anbefales til et meget bred spektrum af løbere og motionister, da en ultraløber vil finde glæde i den gode stødabsorbering, og nybegynderen der vil undgå skader, ligeledes vil aflaste kroppen fra hårde stød under løb.

Skoen har en mellem bredde og passer altså til rigtig mange fødder. Har du en extra bred fod, kan du vælge On Cloudstratus 2, som giver samme stødabsorbering, men har lidt mere plads ude i forfoden.

 

On CloudMonster Lumos Herre

Varenummer: 62.98393-095