Tilbud

On Cloud X 2 - Herre - Alloy/Niagra

Prismatch
Tilbud

On Cloud X 2 - Herre - Alloy/Niagra

1.300,00 kr. (38.54% besparet)

799,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

On Cloud X 2 er en løbesko til herre der ønsker hurtig og fjedrerne støddæmpning. Skoen er desuden super populær til alm fitness, styrketræning og crosstraining. 

Med Cloudtec og Helion superskum, får du en løbesko med endnu blødere og mere responsiv støddæmpning end tidligere modeller. On Cloud X 2 har ekstra stødpuder i hælen som giver ekstra beskyttelse fra underlaget. Løbeskoen har en hævet inderside som giver skoen en stabil platform, hvilket gør den egnet til løberen med en mild overpronation. En anden opdatering er Speedboard, som er en konstruktion i mellemsålen som giver en hurtigere fodafvikling.

En opdateret overdel, som er super blød og behagelig, samt meget åndbar. Trods det meget lette og fleksible materiale, har On stadig formået at lave den slidstærk, således du ikke skal bekymre dig om skoens holdbarhed. 

Alt i alt er Cloud X en super let løbesko til dine daglige træning eller til dine interval og tempoture. Derudover kan denne model også bruges til fitness træning og crosstræning.

Leder du efter damemodellen? Så kan du se On Cloud x 2 til dame her.

Varenummer: 40.99038-115