New Balance Fuelcell RC Elite V2 - Herre - Deep violet with black

New Balance Fuelcell RC Elite V2 - Herre - Deep violet with black

1.699,00 kr. (41.2% besparet)

999,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

New Balance Fuelcell RC Elite V2 til herre, er absolut en af de hurtigste mellem langdistance sko på markedet. Igennem lang tids research og udvikling og med konstant feedback fra Team NB atleter, har man fået designet en løbesko der minimere halvmarathon- og marathonløbers energiforbrug. Mellemsålen består af det mest responsive Fuelcell materiale til dato, som virkelig gør at skoen føles hurtig, men også beskyttende på de lange træningsture og konkurrencer. New Balance RC Elite v2 har en fuld Carbon fiber plade, som giver løbeskoen en helt suveræn returenergi, skridt efter skridt.

En ekstrem let og åndbar overdel, gør at skoen nærmest føles som en del af foden. Strategisk placerede logoer omkring midtfoden, sikrer en vis form for stabilitet, hvilket specielt hjælper foden i den sidste del af et halvmarathon eller marathon.

Vi er vildt begejstret for denne sko i Runners Lab og kan næsten ikke få armene ned i forhold til skoens funktion og udseende. Vi anbefaler skoen til dig som elsker at løbe stærkt, specielt på de lidt længere distancer som halvmarathon og marathon.

Varenummer: 103857-005