New Balance Fuelcell Prism V2 - Dame - Black with deep violet

New Balance Fuelcell Prism V2 - Dame - Black with deep violet

1.000,00 kr. (53.4% besparet)

466,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Masser på lager

New Balance Fuelcell Prism V2 til damer er en løbesko der er perfekt til dig der ønsker en let løbesko med pronationsstøtte der egner sig både til de daglige løbeture (Hvis du er en let løber), eller til dine tempoture eller sågar til dine hurtige intervalture, hvis ikke du gider spænge budgettet på et par Carbon sko. 

Fuelcell Prism V2 adskiller sig fra alle de andre løbesko i Fuelcell katagorien, ved at være ret stabil. Det fastere materiale på indersiden sikrer mod overpronation, så har du en moderat overpronations løber, er skoen et super bud.

Fuelcell er det mest responsive materiale fra New Balance og det materiale som sikrer den højeste returenergi. Imodsætning til version 1 er version væsentlig hurtigere og mere responsiv, hvor version 1 var væsentlig blødere, hvilket gjorde man tabte lidt energi i skoen, specielt på de helt hurtige ture. Så New Balance Fuelcell Prism V2 er altså en noget hurtigere løbesko end tidkigere, samtidig med at den stadig beskytter kroppen mod stød fra underlaget.

Overdelen er lavet i et letvægts mesh materiale som man også kender det fra de helt lette konkurrence sko. Det gør at du får en tætsiddende pasform der omslutter foden suverænt og en rigtig god åndbarhed.

Alt i alt er New Balance Fuelcell Prism V2 til kvinder, er en løbesko som mange overpronationsløbere vil kunne nyde godt af. Ofte savner overpronationsløbere en løbesko som giver dem støtte og som samtidig er let og hurtig, det får du med denne løbesko.

Se også New Balance Fuelcell Prism V2 til herre.

New Balance Fuelcell Prism V2 ligger lidt i samme katagori som en anden populær løbesko, nemlig Brooks Launch 8 GTS.

Varenummer: WFCPZV2-008