Tilbud

Mizuno Wave Rider 26 2E (Bred model) Herre - Odyssey Gray/Metallic Gray/Pale MariGold

Tilbud

Mizuno Wave Rider 26 2E (Bred model) Herre - Odyssey Gray/Metallic Gray/Pale MariGold

1.300,00 kr. (27.23% besparet)

946,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Mizuno Wave Rider til herre er den mest ikoniske løbesko fra det Japanske brand Mizuno. Og nu er den kommet i den 26. udgave.

Denne løbesko giver, som altid, en høj komfort, og i denne 26. udgave, får du endnu mere støddæmpning og fremdrift, end tidligere modeller, samtidig med at den stadig, har dens populære rullende følelse under foden.

Overdelen på denne sko, er lavet i et blødt og yderst åndbar AirMesh. Dette er med til, at give din fod de bedste betingelser for, at holde sig komfortabel, selv på de helt lange ture.

I mellemsålen er der naturligvis Mizunos velkendte Wave-teknologi. Wave-teknologien er en ‘bølget’ plade, der er med til, at give en god støtte og stabilitet. Yderligere er der i mellemsålen Mizunos Enerzy-materiale, der giver en rigtig god og blød stødabsorbering, der sammen med Wave-teknologien, giver en lækker bouncy følelse.

I Mizuno Wave Rider 26 er der bl.a., også tilført 2 mm. ekstra skum i mellemsålen. Og sammen med Mizunos SmoothRide-teknologi, får du en sko, der virkelig gerne vil hjælpe dig fremad.

Nederste sål er lavet et et yderst holdbart X10 gummi materiale, der er placeret således, at de beskytter skoen mest, der hvor det er mest nødvendigt.

Denne sko er til dig, der gerne vil have en helt fantastisk hverdags mændetræningssko. Eller til dig der gerne vil have en god og støttende sko på de helt lange distancer.

På grund af dens opbygning og materiale valg, egner denne sko sig til alt fra 1km til 42km.

 

Dette er en bred udgave af skoen.

Varenummer: J1GC2204_02-090