Tilbud

Mizuno Wave Rider 25 2E (Bred model) - Herre - Black

Prismatch
Tilbud

Mizuno Wave Rider 25 2E (Bred model) - Herre - Black

1.300,00 kr. (61.62% besparet)

499,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Dette er en ekstra bred udgave af den populære Rider 25 fra Mizuno. Mange løbere kan have brug for ekstra bredde i deres løbesko. Ekstra plads i forfoden gør at dine tæer kan spredes naturligt og mindsker derfor også risokoen for vabler mellem tæerne. Så har du en bred fod eller døjer du med knyster, så anbefaler vi at vælge en bred løbesko. De fleste løbesko kommer til herre i standard D-bredde, mens den brede model hedder 2E-bredde.

Mizuno Wave Rider 25 er den mest ikoniske neutral sko fra det Japanske mærke. Wave Rider har altid været kendt for dens bløde bløde rul henover foden, samt meget responsive afsæt. Denne version har fået endnu mere af det stødabsorberende materiale ENERZY. ENERZY giver skoen en endnu blødere landing og mere returenergi, til løberen der lander på hælen. Derudover har skoen fået en ny Air-mesh overdel der gør skoen meget åndbar og fleksibel, således den omslutter foden perfekt. Pløsen er fastgjort til den ene side således den ikke kan rykke sig rundt på din løbetur.

Vi er super begejstret for Mizuno løbesko og specielt Wave Rider 25. Det er en let mængdetræningssko som også sagtens kan bruges til en lidt hutigere tempotur. Så har du endnu ikke prøvet denne klassiker, så er det bestemt på tide du får prøvet den, du vil ikke blive skuffet. I Runners Lab ser vi mange der vender tilbage år efter år efter den nyeste version, fordi de bare føler der ikke er en anden sko der kan matche Mizuno Rider.

Mizuno brede løbesko giver ekstra plads i forfoden.

Varenummer: 103890-006