Tilbud

Bula Base Crew Skiundertrøje LS Herre - Denim

Tilbud

Bula Base Crew Skiundertrøje LS Herre - Denim

600,00 kr. (50.17% besparet)

299,00 kr.

Farve
Tøjstørrelse
Få på lager

Skiundertrøje til løb og anden sport. Hvis du ikke allerede har en merino uld undertrøje kan du roligt købe denne merinould trøje fra Bula. Hvis du aldrig har prøvet merino uld så bliver du nød til at slå til med det samme. Denne trøje er virkelig behagelig og kan bruges overalt til alle udendørs aktiviteter i de kolde måneder.

Som skiundertrøje når du skal på skiferie, som undertrøje når du vandre eller som løbetrøje når du løber i de kolde måneder. Bula Merino uld løbetrøje, varmer og holder dig tør, samtidig med at den er meget blød.

Trøjen er i merinould på ydersiden for at isolere mod kulde samt polyester på indersiden for hurtigt at kunne transpotere sved og fugt væk fra huden. Trøjen har helt flade sygninger, hvilket gør den ekstrem behagelig at have på uden den irritere nogle steder.

Merino uld mindsker risikoen for lugtgener, så du kan have den på hele dagen, uden bekymringer. Trøjen er i et super cool design og passer perfekt til dig der ikke er bange for at skille dig ud på løbeturen eller skiferien.

50% Merino uld
50% Polyester

Varenummer: 720730-003