Tilbud

Brooks Levitate GTS 6 Herre - Classic Blue/Orange

Tilbud

Brooks Levitate GTS 6 Herre - Classic Blue/Orange

1.400,00 kr. (17.86% besparet)

1.150,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager
Du bruger masser af energi når du løber, men hvad nu hvis dine sko gav noget energi tilbage? Den nye Brooks Levitate GTS 6 til herre har DNA AMP v2-skum, der leverer den bedste energireturnering, uden af det går ud over vægten. Overdelen er super åndbar, samtidig med at den sikrer en god pasform. GTS udgaven er en stabil udgave af Levitate 6, med ekstra støtte til løberen med mild til moderat overpronation.
  • Super fjedrende fornemmelse. Der er ekstra meget  DNA AMP v2 skum i mellemsålen, et materiale der er blevet 10% lettere, hvilket giver ekstra komfort skridt efter skridt. Den 2 mm ekstra DNA AMP v2-skum forbedrer desuden den fjedrende returenergi ved at absorbere den, når din fod rammer jorden, og derefter sende den direkte tilbage op i luften. Støddæmpningsteknologierne starter alle med DNA, fordi de reagerer på dit unikke skridt. 
  • Strækbar overdel. En opdateret Strækbar overdel giver mere åndbarhed og fleksibilitet. Levitate 6  har en bredere tåboks, hvilket giver en mere behagelig fodafvikling. 
  • Hurtig fodafvikling. Det Pilespidsmønsteret design på ydersålen, lader din fod bevæge sig hurtigt fra hæl til tå, hvilket forbedrer skoens fjedrende fornemmelse. Hurtige fodafviklinger hjælper med at reducere din kontakttid med jorden og holder din skridtafvikling hurtigt og effektivt. 
  • God stabilitet. Alle Brooks løbesko prioriterer komfort, men med GuideRails-teknologi® tilføjes support ved at holde foden i et stabilt hold. Det gør at du holder en neutral og naturlig fodafvikling, selv når du bliver træt. Vidste du, at support i løbeskoen ikke kun aflaster din fod? GuideRails® support fra Brooks aflaster også dine knæ og hofter.

Historien om Brooks Levitate: 
For at hjælpe løbere med at nå deres mål introducerede Brooks Levitate modellen i 2017. Med utroligt energiudbytte og en super fjedrende fornemmelse er Levitate hjørnestenen i Brooks Energize-kategori, hvilket får hver kilometer til at føles lidt lettere. Brooks samarbejdede med materialevirksomheden BASF om at udvikle deres DNA AMP-mellemsålsmateriale, der giver suveræn energiafkast – faktisk blandt det højeste på markedet. Efterhånden som løbernes mål fortsætter med at udvikle sig, har Brooks løbende arbejdet på at give løbere en lettere, slankere og mere energiafkast. Brooks startede med at tilføje mere DNA AMP v2 i Levitate mellemsålen; Det er 10 procent lettere og leverer det højeste energiafkast. Derudover har Brooks forbedret overdelen for at sikre en mere åndbarhed og en fleksibel pasform, der tilpasser sig fodens form. Mens Brooks forbedrer komfort, har de også tilføjet en bredere mellemfod, hvilket giver en mere glat og naturlig fodafvikling.
Varenummer: 1103961D405.11.5