Tilbud

Brooks Launch GTS 8 - Herre - Nightlife/Black/White

Prismatch
Tilbud

Brooks Launch GTS 8 - Herre - Nightlife/Black/White

1.200,00 kr. (58.42% besparet)

499,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Brooks Launch 8 GTS til herre er en nyhed fra Brooks Running. Skoen er en stabil udgave af den populære Launch 8 neutral sko. Løbeskoen er til dig der gerne vil have et lettere alternativ til din traditionelle mængdetræningssko, men uden at gå voldsomt på kompromis med stødabsorberingen og stabiliteten.
Version 8 har ekstra Blown Rubber i forfoden hvilket sikrer en hurtigere fodafvikling, samt giver skoen en længere holdbarhed. Brooks Launch GTS 8 har en Air mesh  overdel der gør den endnu mere komfortabel og åndbar end tidligere, så skoen nærmest føles som en del af foden. Guiderail i skoen sikrer at skoen hjælper mod en overpronation og dermed guider din fod i den rigtige retning også når du bliver træt i muskler og sener i foden.
Midfoot transition zone, er med til at få en endnu hurtigere fodafvikling. Brooks Launch 8 GTS indbyder til fart og er perfekt som både mængdetrænings løbesko og som interval/konkurrence sko til de lange konkurrencer som halvmarathon og marathon. Vi syntes det er rart at der endelig er kommet en let løbesko, som samtidig er stabil og støttende.

Launch 8 kan GTS betegnes som et lidt lettere og hurtigere udgave af den meget populære Brooks Adrenaline GTS 21

Varenummer: 1103591D-005