Tilbud

Brooks Glycerin GTS 20 - Herre - Blue Depths/Palace Blue/Orange

Tilbud

Brooks Glycerin GTS 20 - Herre - Blue Depths/Palace Blue/Orange

1.500,00 kr. (0.13% besparet)

1.498,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Brooks Glycerin GTS 20 er den 20. version af denne klassiker fra Brooks.

Dette er uden tvivl ved at være en af de mest populære sko fra Brooks, og det kan vi godt forstå!

Her får du en helt fantastisk stødabsorbering og komfort, samtidig med at skoen er let og yderst holdbar – ligesom en mængdetræningssko skal være.

Denne nye version er blevet opdateret med Brooks nye nitrogen-infuseuret DNA LOFT V3 mellemsålsmateriale, der gør den er endnu mere stødabsorberende og responsiv end tidligere versioner.

Overdelen er ligeledes blevet opdateret med en blød engineered mesh, der gør skoen yderst åndbar og med en rigtig god pasform og støtte omkring foden.

Brooks har det populære Guiderail system i skoen, som giver lige præcis den støtte du har behov for når du har behov for den. Guiderail sidder på begge sider af skoen og sørger dermed for at foden bliver i en neutral position skridt efter skridt, også når du bliver træt.

Denne sko henvender sig til mange, da den er en rigtig god start sko pga. den højde komfort, der hjælper med at passe godt på kroppen under løbestart. Men den henvender sig også til den erfarne løber, der har brug for en god sko, der hjælper og støtte på selv de helt lange ture.

Se også Brooks Glycerin 20 GTS til dame her.

Varenummer: 1103831D444.140