Tilbud

Brooks Ghost 15 4E Herre (Bred model) - Alloy/Oyster/Black

Tilbud

Brooks Ghost 15 4E Herre (Bred model) - Alloy/Oyster/Black

1.300,00 kr. (15.46% besparet)

1.099,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager
Brooks Ghost 15 til herre er en af de bedst solgte neutrale løbesko. Med en blød stødabsorbering, fantastisk fit og komfortabel pasform, leverer mændenes Ghost 15 den komfort og ydeevne, som alle løbere ønsker. 
Denne udgave er en ekstra bred model, som både er bredere i læsten og i overdelen, hvilket gør den perfekt hvis du har en bred forfod og/eller døjer med knyster.
  •  Fantastisk rul henover midtfoden. 
  • Den nye mellemsål er en blødere og lettere DNA LOFT v2-stødabsorbering. DNA LOFT v2 har en unik balance mellem gummi, luft og et mindre tæt. Den lette skum giver en overdådig fornemmelse. 
  • Den nye svedtranspoterende overdel giver komfort og åndbarhed med 3D Fit Print for ekstra stabilitet.
Historien om Brooks Ghost: 
I 2008 introducerede Brooks en ny neutral løbesko med det formål at skabe en unik neutral sko. På det tidspunkt var Brooks direktør for produktudvikling kendt for at løbe om natten - og dermed fik skoen tilnavnet "spøgelset", som til sidst blev dets officielle navn.   Løbere verden over, har siden elsket Ghost for sin bløde støddæmpning, fantastiske rul og eminente pasform, til de daglige træningsture. I årenes løb har de fortsat med at foretage opdateringer, hvilket sikrer, at Ghost forbliver en go-to blandt løbere. Forbedringer inkluderer forbedring af overdelens pasform for suveræn følelse kilometer efter kilometer og en opdateret mellemsål med DNA Loft v2, som giver mere beskyttelse og fremdrift.   Derudover har Brooks i Ghost 15 reduceret miljøpåvirkning ved at bruge bæredygtigt fremstillede, genanvendte materialer.  

Varenummer: 1103934E098.9