Tilbud

Brooks Ghost 14 D (Bred model) - Dame - Black/Coral/White

Tilbud

Brooks Ghost 14 D (Bred model) - Dame - Black/Coral/White

1.200,00 kr. (33.42% besparet)

799,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Denne løbesko er en af vores bedst solgte neutrale løbesko fra Brooks

Denne udgave af Brooks Ghost 14 er ekstra bred og egner dermed rigtig godt til kvinder med en bred forfod eller som døjer med knyster. Rigtig mange kvinder har problmer knystedannelse både omkring grundleddet til storetåen eller ved grundleddet til lilletåen. Dette kan skyldes at man igennem en længere periode har haft for smalle løbesko. Derfor har mange kvinder rigtig stor gavn af at vælge en bred løbesko.

Denne løbesko egner sig til lange træningsture og er til dig, som går efter maximal stødabsorbering og rigtig god komfort. Version 14 er blevet opdateret med DNA Loft stødabsorberingsmateriale i hel mellemsålen, hvilket gør den endnu mere blød og komfortabel end tidligere modeller.

Skoen kommer i standard bredde og i denne brede udgave til damer. Løbeskoen er en af de mest alsidige løbesko, som er brugt af både nybegynderen og af marathon løberen. Altså alle dem, som vil have god komfort og suveræn støddæmpning. Selv til gåturen er Brooks Ghost 14 til kvinder en populær sko, som derfor også tit sælges som almindelig dagligdagssko eller sneakers.

Denne Ghost model er ekstra bred iforhold til standard bredden. Brooks brede løbesko giver ekstra plads i forfoden.

Varenummer: 1203561D091.075