Tilbud

Brooks Ghost 14 4E (Ekstra bred model) - Herre - Black/Black/Ebony

Tilbud

Brooks Ghost 14 4E (Ekstra bred model) - Herre - Black/Black/Ebony

1.200,00 kr. (33.42% besparet)

799,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Brooks Ghost 14 løbeskoen er en af vores bedst solgte løbesko til neutralløberen fra Brooks.

Denne udgave af Brooks Ghost 14 til herre er i bredde 4E er ekstra bred og egner dermed rigtig godt til mænd med en meget bred forfod eller som døjer med knyster. Mange mandlige løbere har faktisk brug for ekstra bredde i forfoden, men er måske bare ikke klar over at det rent faktisk findes hos en del af de store løbebrands. Hvis man løber i for smalle løbesko, kan det resultere i knyster og Hallux Valgus (skæv indadrettet storetå). Det er enormt vigtigt at dine tæer har plads til at kunne sprede sig naturligt, når du afvikler dit løb herover forfoden, eller risikre man også at få vabler mellem sine tæer.

Denne løbesko egner sig til lange træningsture og er til dig, som går efter maximal stødabsorbering og rigtig god komfort. Version 14 er blevet opdateret med DNA Loft stødabsorberingsmateriale i hel mellemsålen, hvilket gør den endnu mere blød og komfortabel end tidligere modeller.

Skoen kommer i standard bredde, i en bred udgave og i denne ekstre brede udgave til herrer. Løbeskoen er én af de mest alsidige løbesko, som er brugt af både nybegynderen og af marathonløberen. Altså alle dem, som vil have god komfort og suveræn støddæmpning. Selv til gåturen er denne løbesko en populær sko, som derfor også tit sælges som almindelig dagligdagssko eller sneakers.

Se vores store udvalg af bredde løbesko her.

Varenummer: 1103694E020.100