Tilbud

Brooks Ghost 14 2E (Bred Model) - Herre - Black/Red/White

Tilbud

Brooks Ghost 14 2E (Bred Model) - Herre - Black/Red/White

1.200,00 kr. (33.42% besparet)

799,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Masser på lager

Ghost 14 løbeskoen fra Brooks (2E) er en af vores bedst solgte løbesko fra Brooks, som henvender sig til den neutrale løber.

Denne udgave er ekstra bred og egner dermed rigtig godt til mænd med en bred forfod eller som døjer med knyster. Mange mandlige løbere har faktisk brug for ekstra bredde i forfoden, men er måske bare ikke klar over at det rent faktisk findes hos en del af de store løbebrands. Hvis man løber i for smalle løbesko, kan det resultere i knyster og Hallux Valgus (skæv indadrettet storetå). Det er enormt vigtigt at dine tæer har plads til at kunne sprede sig naturligt, når du afvikler dit løb herover forfoden, eller risikre man også at få vabler mellem sine tæer.

Brooks Ghost 14 løbeskoen til mænd egner sig til lange træningsture og er til dig, som går efter maximal stødabsorbering og rigtig god komfort. Version 14 er blevet opdateret med DNA Loft stødabsorberingsmateriale i hel mellemsålen, hvilket gør den endnu mere blød og komfortabel end tidligere modeller.

Skoen kommer i standard bredde og i denne brede udgave til herre. Løbeskoen er en af de mest alsidige løbesko, som er brugt af både nybegynderen og af marathon løberen. Altså alle dem, som vil have god komfort og suveræn støddæmpning. Selv til gåturen er Brooks Ghost 14 til mænd en populær sko, som derfor også tit sælges som almindelig dagligdagssko eller sneakers.

Vil du se skoen i standardbredde kan du finde den her: Brooks Ghost 14.

Se vores store udvalg af bredde løbesko her.

Varenummer: 1103692E063.115