Tilbud

Brooks Adrenaline GTS 22 4E (Ekstra bred model) - Herre - Black/Black/Ebony

Tilbud

Brooks Adrenaline GTS 22 4E (Ekstra bred model) - Herre - Black/Black/Ebony

1.299,00 kr. (0.31% besparet)

1.295,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Brooks Adrenaline GTS har igennem de sidste mere end 20 år været den mest populære stabilitets løbesko fra Brooks. Med en unik kombination af komfort, blødhed og stabilitet, går du sjældent galt i byen, ved at vælge en Adrenaline GTS overpronations løbesko.

Version 22 er blevet opdateret med en fuld DNA LOFT mellemsål, som gør at Adrenaline GTS 22 nu er endnu blødere og mere komfortabel end tidligere. DNA LOFT materialet er unikt fordi det tilpasser sig den belastning det bliver påvirket med, så du får dem maksimale beskyttelse og fremdrift uanset om du er en let eller tung løber.

Brooks har videreført det populære Guiderail system i skoen, som giver lige præcis den støtte du har behov for når du har behov for den. Guiderail sidder på begge sider af skoen og sørger dermed for at foden bliver i en neurtral position skridt efter skridt, også når du bliver udtrættet på en lang træningstur.

I Brooks Adrenaline GTS 22 til herre, får du en meget naturlig fodafvikling, da både den bløde mellemsål, kombineret med Crash Pads på ydersålen, sikrer at du uanset landing vil blive komfortabel guidet fra isæt til afsæt.

Brooks beviser endnu engang med Adrenaline GTS 22, at dette bare er en af de absolut bedste stabilitets sko på markedet. I Runners Lab er vi i hvert fald ikke i tvivl, Adrenaline GTS 22, vil uden tvivl blive en favorit blandt vores kunder.

Dette er en ekstra bred udgave af skoen.

Den findes ligeledes i en bred udgave (2E) Adrenaline GTS 22 2E (Bred model)

 

Varenummer: 1103664E020.110