Tilbud

Asics Trabuco Max - Dame - Black/Soothing Sea

Prismatch
Tilbud

Asics Trabuco Max - Dame - Black/Soothing Sea

1.350,00 kr. (63.04% besparet)

499,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Asics Trabuco Max er helt sikkert en sko som kan blande sig i mængden af foretrukne Trailsko til ultraløberen eller dig som ønsker en yderst stødabsorberede oplevelse når du begiver dig ud på de smalle grusstier eller de stejle skovstier. Med en FLYTEFOAM mellemsål på hele 28mm i hæl og 23mm i forfod, får du maksimal beskyttelse og stødabsorbering.

Skoen har 5 mm drop hvilket gør at man typisk vil lande på midtfoden og dermed også på det bedste greb i skoen. Som ultraløber er det vigtigt at minimere sit energiforbrug og det vil denne trailsko hjælpe til. Med GUIDESOLE som er et sålesystem der giver ekstra god returenergi i din fodafvikling, hvilket er bevidst, nedsætter dit energiforbrug.

Som trailløber er det meget vigtigt at du kan stå godt fast og det sikrer den nye ASICSGRIB teknologi, som specielt i meget blødt, vådt og glat terræn gør at Trabuco Max står super godt fast. 

Overdelen er en 3D printet konstruktion, der sikrer en eminent pasform og åndbarhed, således du mindsker irritation på dine løbeture. Quicklaces gør at skoen nemt kan spændes tæt til foden og Gaiter stropperne gør at du nemt kan spænde dine gaiters fast og dermed mindske risikoen for at der kommer snavs i skoen.

Ligesom Asics har haft deres legendariske Nimbus og Kayano tror vi at Asics Trabuco Max er kommet for at blive og en sko som med tiden, også kan vokse sig op til at blive en klassiker fra Asics.

Varenummer: 1012A901_004-095