Tilbud

Altra Provision 6 - Herre - Black

Prismatch
Tilbud

Altra Provision 6 - Herre - Black

1.350,00 kr. (40.81% besparet)

799,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Provision 6 til herre fra Altra er til løberen som ønsker en daglig træner med 0mm drop, bred tåboks og med lidt støtte på indersiden af skoen. Skoen er, som noget nyt, udstyret med en let EGO mellemsål, som er blødere og mere fjedrende end den gamle EVA mellemsål, men giver en lidt fastere støddæmpningen end de Altra løbesko som benytter den nye EGO™ MAX mellemsålen.
Ligesom de andre modeller er ydersålen med InnerFlex™ teknologi, hvilket giver skoen mere fleksibilitet i forfoden, men stadig mere stabil i hæl og midtfod. Endvidere giver ydersålen masser af greb og trækkraft til regnfulde løbeture. Overdelen er engineered mesh, som er let og åndbar, og holder godt omkring foden.

Provision 6 har, lige som sin forgænger, et Guide Rail system på indersiden af skoen til løberen som har brug for lidt støtte på sine ture. Yderligere har Provision 6 InnovArch, som er to remme der hænger sammen med snørebåndene på skoen, så har man brug for lidt ekstra støtte omkring svangen, så kan disse remme strammes lidt ekstra til og derved holde bedre på foden.  

Se også de andre fodformet modeller fra Altra.

Varenummer: AL0A5475-000-110