Tilbud

Altra Olympus 4 - Dame - BLACK/LIGHT BLUE

Prismatch
Tilbud

Altra Olympus 4 - Dame - BLACK/LIGHT BLUE

1.500,00 kr. (60.07% besparet)

599,00 kr.

Farve
Skostørrelse Størrelsesguide
Få på lager

Altra Olympus 4 er en af de mest populære trailsko fra Altra. Altra Olympus er absolut en af de mest tekniske og stødabsorberende trailsko på markedet. Olympus var oprindeligt tiltænkt ultra trailløbere, der virkelig er vant til at få ekstrem ømme og trætte fødder, specielt ved løb på mange sten og klipper. Men idag er Altra Olympus også rigtig populær til trailløberen der bare ønsker maksimal støddæmpning (33mm stack height) og suveræn kontrol og som ønsker at kunne stå fast uanset underlag. 

Altra Olympus 4 har fået nogle gennemgående opdateringer. De to helt store ændringer, er den nye ekstrem åndbare og slidstærke overdel samt den helt nye og redesignet Megagrip Vibram ydersål, som sikrer ekstrem godt grip på stort set alt trail underlag. Overdelen er bla. blevet opdateret med ekstra slidstærk tåboks, samt drænhuller i fronten, for at vand i skoen kan løbe ud igen.

Dette er et rent monster af en trailløbesko, som egner sig til alle der ønsker komfort, slidstyrke, maksimal støddæmpning og eminent skridsikkerhed. 

Varenummer: AL0A4VQW-036-070