runners lab – Gel Kayano

Asics GEL-Kayano

Når det kommer til løb, er det vigtigt at have de rigtige sko. Uanset om du er en erfaren løber, der er på udkig efter et par nye sko, eller en nybegynder, der lige er kommet i gang, har du brug for en sko, der giver rigelig støtte og dæmpning. Hos Runners Lab tilbyder vi et bredt udvalg af løbesko fra populære mærker som Asics. Vores kollektion omfatter bl.a. den seneste Asics Gel-Kayano 28-model. Med materialer af høj kvalitet og innovative, banebrydende teknologier er disse sko bygget til at maksimere din præstation og komfort på vejen.

Varer fra Gel Kayano

FILTRER PRODUKTER

filtrering

filtrering

Brands
Størrelse
Køn
Brug
Hældrop
Sortering

Asics Gel Kayano og Pronation

Asics Gel-Kayano sko er designet til løbere, der pronerer, eller ruller fødderne indad, når de løber. Skoene har en blødere mellemsål og mere gel i hælen og forfoden for at give komfort og dæmpning.

De er også lettere i vægt end tidligere modeller, hvilket gør dem lettere at bevæge sig i. Asics Gel-Kayano skoene er et godt valg for løbere, der pronerer, fordi de giver komfort og støtte, samtidig med at de er lette.

Gel-Kayano 28

Hos Runners Lab er vi stolte af at kunne tilbyde den nyeste model i vores sortiment af Asics Gel-Kayano løbesko. Kayano er designet specielt til løbere med pronationsproblemer og er konstrueret til at give uovertruffen komfort, støtte og stabilitet.

Uanset om du er en erfaren løber på udkig efter det bedste af det bedste eller en nybegynder, der lige er kommet i gang, kan du ikke gå galt i byen med vores udvalg af Kayano-modeller.

Og hvis du vil have løbesko af høj kvalitet til en god pris, fører vi også ældre modeller, som har mange af de samme førsteklasses funktioner som den nyeste udgave.

Damemodel: Asics Gel Kayano 28 dame

Herremodel: Asics Gel Kayano 28 herre