runners lab – Adrenaline

Brooks Adrenaline

Brooks Adrenaline GTS er en topmodel inden for løbesko, der er blevet opdateret med en fuld DNA LOFT-mellemsål. Materialet er unikt, fordi det tilpasser sig den belastning, det bliver ramt af, og giver maksimal beskyttelse og fremdrift til både lette og tunge løbere. DNA LOFT-mellemsålen er også ekstremt blød og komfortabel, hvilket gør Adrenaline GTS til en af de mest behagelige løbesko på markedet.

Varer fra Adrenaline

FILTRER PRODUKTER

filtrering

filtrering

Brands
Størrelse
Køn
Brug
Hældrop
Sortering

Brooks Adrenaline GTS Guiderail system

Brooks Guiderail systemet er en patenteret teknologi, der giver støtte til løbere ved at holde deres fødder i en neutral position. Dette opnås ved hjælp af to skinner, der løber langs siderne af skoen og giver stabilitet, når det er nødvendigt. Guiderail systemet har været en populær funktion i Brooks sko i mange år, og det bruges stadig i de nyeste modeller. Systemet er designet til at give støtte under lange træningsløb. Ved at holde foden i en neutral position er Guiderail systemet med til at reducere risikoen for skader og sikre, at løbere kan opretholde et godt præstationsniveau, selv når de er trætte.

Brooks Adrenaline 22

Brooks Adrenaline GTS 22 er den helt nye model fra Brooks meget populære løbeskosserie. Brooks har videreført det populære Guiderail system, som giver løberen præcis den støtte, som man har behov for, når man har brug for den.

Damemodel: Brooks Adrenaline GTS 22 dame

Herremodel: Brooks Adrenaline GTS 22 herre