Fusion

Fusion Multisport Suit - Unisex

1 200,00 kr

Så er det klassiske Multisport Suit fra Fusion tilbage i en ny og forbedret udgave. Pasformen er den samme, og den sidder stadig meget tæt til kroppen - men er super behagelig at have på. Materialet er ligeledes det samme velkendte Lycra PWR. Fusion har bibeholdt de meget praktiske lomme på siden af benene samt de to tætsiddende lommer på ryggen. Lynlåsen er flyttet tilbage til fronten, til forskel fra forgængeren. Dette gør det langt nemmere at komme ind og ud af dragten samtidig med at det er nemmere at komme til at køle sig selv ned. 

Det helt nye ved dette suit er kanterne rundt om armene og benene, som er lavet i et meget tyndt og fleksibelt materiale med laserskårede kanter. Dette giver en suveræn komfort, da man mindsker irritationen rundt om disse områder.

Dette suit er indbegrebet af komfort!

  • Fusion
  • Unisex

STØRRELSEGUIDE

Tilbehør

  •  

    Fusion 

    Super aerodynamisk cykel top. Meget stram fit og aerodynamisk langærmet cykling top til triathlon Toppen er lavet i FUSION ICE-PWR stof fra Italien. Detaljer:Fremragende UV-beskyttelse Varmer i kulde Nedkøling i varme forhold, når den holdes våd.

    800,00 kr

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer