Stine Rex - Gør det Simpelt Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Stine Rex - Gør det Simpelt

199,00 kr

Ring og få lagerstatus: tlf. 20 68 77 77

STØRRELSEGUIDE


EN FORTÆLLING OM DANMARKS BEDSTE ULTRALØBER
AF HEIDI EGEBERG JOHANSEN 

En bog om at være Danmarks bedste ultraløber ud fra opskriften: familieeventyr, livsglæde og den simple tilgang til motion i hverdagen. 

Stine Rex er Danmarks p.t. bedste ultraløber. Det beviste hun blandt andet, da hun, mens hele Danmark var lukket ned pga. Covid-19, slog fire rekorder i samme løb, da hun løb 48 timer rundt og rundt i den nordjyske forlystelsespark Fårup Sommerland. Stine er en benhård konkurrent, når hun løber, men lige så determineret og konkurrencemindet hun er under løbene, hun deltager i, lige så hjertelig og varmt et menneske er hun uden for konkurrencerne.
      
Bogen er skrevet under Covid-19-nedlukningen af Danmark og er derfor, helt i Stines ånd, lavet som løbende interviews, hvor Stine og forfatteren hver morgen løb sammen hver for sig og snakkede via mobiltelefonen. 

Det er blevet til en bog, der beskriver Stines rejse til at blive den verdensstjerne, hun er i dag inden for ultraløbsporten. Alle hendes op- og nedture, hendes ukuelige livsglæde og hendes store passion for at få os helt almindelige danskere til at dyrke en lille smule mere motion i hverdagen. 
     

202 sider

ISBN 978-87-7237-233-4

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer