Oakley

Oakley Radar EV Path - Tour De France

1 122,00 kr

-40%

1 870,00 kr inkl. moms

Oakley Radar EV - Tour De France Edition, er det nyeste fra Radar-serien, hvor du får en højere og bredere linse end i den tidligere Radar. Du får alle de samme teknologier som du er vant til, blot endnu bedre. Brillestellet er stadig lavet i det meget fleksible og stærke O-matter-materiale med Unobtanium på siderne til at holde brillerne plads takket være Three-point-fittet.

Linserne er med High Definition Optics som gør dem optisk korrekte. Dette betyder, at objekter ikke bliver forvrænget i størrelse, så du undgår at blive rundtosset/svimmel ved længere brug. Samtidig beskytter de mod alle UV-stråler.  Med denne model får du den en linse med den nye Prizm-teknologi, som tager alle farver ind og sorterer alt genskin fra, så du får et super præcist billede af det miljø du begiver dig ud i. Om du så løber eller cykler, så bliver alle konturer meget skarpere, og du kan se mange flere detaljer i underlaget etc.

Prizm Road linsen som denne model har er ideel, til cykling på landevejen.

Er du løber, cykelrytter eller noget tredje, hvor du skal have beskyttelse til øjnene, som du virkelig kan sætte din lid til, så er Radar EV helt sikkert noget du skal overveje. Disse briller sidder ekstremt godt og ser samtidig cool ud.

STØRRELSEGUIDE

Tilbehør

  •  

    Saysky 

    Vil du se cool ud på dine løbeture, så er Saysky Runstar løbesolbrillen for dig! Saysky Runstar beskytter 100% mod alle UVA, UVB og UVC stråler, så du får maksimal beskyttelse for dine øjne. Runstar er lavet i et TR90 letvægts stel med gummi coating og antislip område ved ørerne, som sikre at de sidder perfekt i alt slags vejr og forhold. Saysky Runstar...

    800,00 kr

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer