Nedsat pris! Altra Paradigm 6 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Altra

Altra Paradigm 6 - Kvinde

1 120,00 kr

-20%

1 400,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Altra Paradigm til dame er den sko fra Altra, som har den højeste mellemsål og derfor samtidig den mest stødabsorberende løbesko til løberen, som løber eller går på hårde underlag.

Altra Paradigm er fodformet og har 0 mm drop. Når skoen har 0 mm drop betyder det, at du får lige så meget stødabsorbering i forfoden, som du har under hælen. Det betyder for løberen, at man aflaster både hæl og forfod, og fordeler belastning mere jevnt under foden.
Derfor er Altra Paradigm often en sko, som anbefales af fysiotherapeuter og fodspecialister, når de anbefaler en løbesko eller gåsko til dig, som har eller har haft nedsunken forfod eller hælspore.

Sko fra Altra har alle en fodformet facon, som giver god plads foran så du ikke støder på siderne med din storetå eller lilletå. Skoen har en meget høj platfor, og ønsker du en sko, hvor du kommer tættere på jorden, men stadig en sko med samme egenskaber? Så kan du se på Altra Torin, som er lidt lavere i sålen, men stadig giver god stødabsorbering og fantastisk pasform.

OBS på Paradigm 6 anbefaler vi, at du går en halv størrelse op (i US) ift. din normale størrelse løbesko.

Produkt information

Køn Kvinde
Brand Altra
Løbestil Moderat Overpronation
Brug Daglig Træning
Stack Height 30 mm
Hældrop 0mm
Vægt 265 gram
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer