Nedsat pris! New Balance Fresh Foam More Trail V2 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance Fresh Foam More Trail V2 - Kvinde

909,00 kr

-391,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


New Balance Fresh Foam More Trail V2 til kvinder har den blødeste og mest stødabsorberende trailsko på markedet. Skoen er med sin nye meget tykke Fresh Foam X mellemsål en ekstrem blød og komfortabel løbesko. Med en Stack Height på hele 33mm i hæl og 29mm i forfod, får du absolut en af de blødeste og bedste trailløbesko til lange trailløb en som også sagtens an bruges på korte trailtureog i mere teknisk terræn.

Produkt information

Køn Kvinde
Brand New Balance
Løbestil Neutral
Brug Trail
Stack Height 30mm/34mm
Hældrop 4mm
Vægt 252 gram
Underlag Skovstier og blødt underlag
Bredde Normal

Information om skoen:

New Balance Fresh Foam More Trail V2 har den blødeste og mest stødabsorberende Fresh Foam X mellemsål til dato. Skoen har med sin meget tykke Fresh Foam X mellemsål en ekstrem blød og komfortabel løbesko. 

New Balance Fresh Foam More Trail V2 har en pasform som slår mange trailløbesko på markedet. Den omslutter foden rigtig godt og kan bruges til både løbere med normalbredde fod og til løbere med en lidt bredere fod. Ydersålen giver et fantastisk greb således du kan stå fast på glat underlag. Man har brugt en Vibram gummisål som er med til at øge levetiden i skoen også hvis man løber på lidt fastere grus underlag. I sålen er der strategisk placerede flex paneler, der giver en helt unik fodafvikling. 

I modsæting til version 1, føles denne sko mere dynamisk og mere naturlig i ens fodafvikling og man har en følelse af både beskyttelse og fremdrift.

Fresh Foam More Trail V2 mindsker stød og belastninger op igennem kroppen og er perfekt til de lange løbeture i skoven.

Teknologier:


Den klart blødeste og mest komfortable mellemsål fra New Balance der giver dig en luxuiøs følelse når du løber. Materialet er skabt i et stykke således du får et behageligt rul henover foden og næsten ikke mærker underlaget.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer