Nedsat pris! New Balance Vongo V5 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance Vongo V5 - Kvinde

980,00 kr

-30%

1 400,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


New Balance Vongo V5 til damer, er den bedste version af skoen set til dato, hvis du spørger os. Med alt det bedste fra de tidligere versioner bare tilføjet nogle suveræne opdateringer. Løbeskoen er til løberen med moderat overpronation.

Den helt store forskel er den nye Hypoknit overdel, der virkelig tager Vongo til næste niveau. Skoen sidder som en drøm på foden, nøjagtig som du kender det fra bla. New Balance 1080 V11, man kan faktisk sige at Vongo V5 er den stabile udgave af NB 1080 løbeskoen. 

Med den suveræne Fresh Foam X mellemsål får du en løbesko med eminent støddæmpning og responsivitet, som gør skoen anvendelig til de fleste løbeture på hårde underlag.

Ultra Heel konstruktionen gør at løbeskoen slutter godt til rundt om foden, således du får følelsen af at skoen guider foden i din fodafvikling. Denne version af Vongo har 8mm drop, modsat den tidligere version som kun havde 4mm.

Så mangler du en mængdetræningssko til kvinder, med moderat overpronation, så kan vi varmt anbefale New Balance Fresh Foam X Vongo V5.

Produkt information

Køn Kvinde
Brand New Balance
Løbestil Moderat Overpronation
Brug Daglig Træning
Stack Height 26mm/34mm
Hældrop 8mm
Vægt 222 gram
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer