Nedsat pris! TOPO Phantom 2 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

TOPO

TOPO Phantom 2 - Herre

1 299,00 kr

-201,00 kr

1 500,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Topo Phantom 2 til herre er absolut en af de mest støddæmpende løbesko på markedet. Med en stackheight på 33mm-28mm, får du en løbesko der er blevet mere støddæmpende, men også mere responsiv. Den nye Dual Density mellemsål, som er en blanding mellem det bløde ZipFoam materiale og det mere responsive EVA skum, er med til at gøre version 2 mere komfortabel og give mere fremdrift, men er også med til at forlænge mellemsålens levetid. Derudover giver den nye mellemsål også en mere stabil platform, som mindsker belastningen, samt giver en mere kontrollerende fodafvikling. Overdelen er i det velkendte engineered mesh som sikrer suveræn pasform og god åndbarhed. Topo Phantom har en fast TPU hælkappe som sikre dig stabilitet når muskler og sener i foden udtrættes. TPU hælkappen er blevet en smule mindre, hvilket er med til at gøre skoen lettere end tidligere versioner.

Løbeskoen har den velkendte brede tåboks som man kender det fra alle Topo løbesko. Det gør at dine tær kan spredes naturligt uden at blive begrænset af en smal og stiv løbesko. Den brede tåboks er også populært blandt løbere med knyster.


Alt i alt er Topo Phantom 2 en fantastisk løbesko til dig der gerne vil løbe på midt og forfod og samtidig have maksimal støddæmpning og beskyttelse.

Produkt information

Køn Herre
Brand TOPO
Løbestil Neutral
Brug Daglig Træning
Hældrop 5mm
Vægt 292 gram
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Bred

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer