Nedsat pris! New Balance More V3 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance More V3 - Kvinde

909,00 kr

-391,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


New Balance Fresh Foam More V3 til damer har den blødeste og mest stødabsorberende Fresh Foam mellemsål til dato. Skoen er med sin nye meget tykke Fresh Foam X mellemsål en ekstrem blød og komfortabel løbesko. Med en Stack Height på hele 33mm i hæl og 29mm i forfod, får du absolut en af de blødeste og bedste løbesko til lange løb og løb på blødt underlag.

Se også andre lækre løbesko fra New Balance til kvinder her.

Produkt information

Køn Kvinde
Brand New Balance
Løbestil Neutral
Brug Daglig Træning
Stack Height 29mm/33mm
Hældrop 4mm
Vægt 255 gram
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal

Information om skoen:

New Balance Fresh Foam More V3 har den blødeste og mest stødabsorberende Fresh Foam X mellemsål til dato. Skoen har med sin meget tykke Fresh Foam X mellemsål en ekstrem blød og komfortabel løbesko. 


New Balance Fresh Foam More V3 har en pasform som slår mange løbesko på markedet. Den omslutter foden rigtig godt og kan bruges til både løbere med normalbredde fod og til løbere med en lidt bredere fod. Skoen har fået en ny overdel samt den populære 3D konstrueret hælkappe som man bla. og kender det fra New Balance 1080 V11. I sålen er der strategisk placerede flex paneler, der giver en helt unik fodafvikling. 

I modsæting til version 2, føles denne sko mere dynamisk og mere naturlig i ens fodafvikling og man har en følelse af både beskyttelse og fremdrift.

Fresh Foam More V3 mindsker stød og belastninger op igennem kroppen og er perfekt til de lange træningsture og restitutionsløb.


Teknologier:


Den klart blødeste og mest komfortable mellemsål fra New Balance der giver dig en luxuiøs følelse når du løber. Materialet er skabt i et stykke således du får et behageligt rul henover foden og næsten ikke mærker underlaget. Fresh Foam er slidstærkt og holder godt til lange løbeture samt løb på hårde underlagstyper, som asfalt, fortov og stampet grus.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer