Merrell Trail Glove 5 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Merrell

Merrell Trail Glove 5 - Herre

1 000,00 kr

STØRRELSEGUIDE


Merrell Trail Glove 5 til herre, er en suveræn barefoot løbesko, træningssko og terræn sko. Trail Glove er super minimalistisk og man får næsten følelsen af ikke at have sko på. Barefoot-2 konstruktionen er designet til at gøre skoen dynamisk, fleksibel, således skoen ikke begrænser fodens naturlige bevægemønster. Skoen har en bred forfod således der er plads til at dine tær kan spredes naturligt, uden at skoen presser dem ind i en unaturlig position. Overdelen er meget åndbar så du ikke får våde og fugtige fødder på dine løbeture.

Skoen har Trailprotect med indbyggede rock plates, der beskytter foden mod skarpe genstande. Derudover har løbeskoen ekstra slidstærke materialer foran på skoen, for bedre holdbarhed og slidstyrke.


Mange løbere vil have gavn af at variere sit fodtøj, således man ikke altid lukker fødderne inde i smalle, stive og meget støddæmpende løbesko. Vores fødder har brug for at kunne bevæge sig naturligt for at de kan blive sundere og stærkere. For mange kan det være en god start at begynde at gå i mere minimalistiske sko i en periode inden man begynder at løbe i dem. Så vender man langsomt fødderne til det og gør dem langsomt stærkere.

Produkt information

Køn Herre
Brand Merrell
Løbestil Neutral
Brug Forfodsløb
Hældrop 0mm
Vægt 170 gram
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Bred

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer