Nedsat pris! New Balance 880 V11 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance 880 V11 - Kvinde

975,00 kr

-25%

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


New Balance 880 v11 til damer med Fresh Foam egner sig perfekt til løberen, der ønsker en troværdig, blød og slidstærk mængdetræningssko, der præsterer kilometer efter kilometer.

Denne løbesko kommer med den innovative og utroligt stødabsorberende mellemsål kaldet Fresh Foam, som sørger for at give dig et ekstra blødt og komfortabelt underlag under fødderne.

New Balance 880 v11 til damer er en "speciality only" model, hvilket vil sige, at du kun finder denne udgave af løbeskoen hos løbespecialister.

Produkt information

Køn Kvinde
Brand New Balance
Løbestil Neutral
Brug Daglig Træning
Stack Height 22mm/32mm
Hældrop 10mm
Vægt 247 gram
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal
Fresh Foam mellemsålen giver en blød og komfortabel støddæmpning, mens en mere faste skum ovenover giver fremdrift og responsivitet. 880 V11 har fået en ny strikket overdel, som er mere fleksibel og åndbar og som gør skoen til en drøm at have på foden.

Blown Rubber ydersål sikrer en god skridsikkerhed og holdbarhed, selv til dig der løber rigtig mange kilometer på hårdt underlag.

New Balance Fresh Foam 880 V11 har en fast og stabil hælkappe, som er med til at guide foden når du bliver udtrættet. Så selvom det er en neutral løbesko, får du stadig følelsen af at skoen hjælper og styrer foden, når der er brug for det.

Teknologier:


Den klart blødeste og mest komfortable mellemsål fra New Balance der giver dig en luxuiøs følelse når du løber. Materialet er skabt i et stykke således du får et behageligt rul henover foden og næsten ikke mærker underlaget. Fresh Foam er slidstærkt og holder godt til lange løbeture samt løb på hårde underlagstyper, som asfalt, fortov og stampet grus.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer