Nedsat pris! Saucony Guide 14 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Saucony

Saucony Guide 14 - Herre

938,00 kr

-362,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Saucony Guide 14 er en af de mest populære stabilitets sko på markedet. Den nye version 14 har fået en helt ny overdel som gør at skoen sidder meget bedre end tidligere og samtidig føles skoen lettere. Stødabsorberingen er stadig det responsive PWRRUN mellemsåls materiale, så du får både komfort og fart i din fodafvikling. Saucony Guide 14 til herre, har en fatastisk pasform, suveræn støtte og en sko der hjælper dig fremad samtidig med at den beskytter dig mod stød fra underlaget.

Produkt information

Køn Herre
Brand Saucony
Løbestil Moderat Overpronation
Brug Daglig Træning
Hældrop 8mm
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal
Detaljer om skoen:
  • PWRRUN stødabsorbering
  • TPU GUIDENCE Frame for bedre stabilitet
  • Ny og lettere overdel
  • FORMFIT system der sikrer suveræn pasform
  • Tynd og slidstærk ydersål
Mellemsål:
Saucony Guide 14 har en PWRRUN stødabsorberende skum som er super let og fjedrerne og giver et super kick back (affjedring). PWRRUN er hele 28% lettere og 5% mere støddæmpende end den klassiske skumtype.

Overdel:
Overdelen i den nye version 14 sidder som en drøm om foden og gør at skoen føles lettere. FORMFIT givet et tæt og fast fit, der sikrer at stabiliteteten opretholdes. Overdelen er helt sømløs og meget let og åndbar.


Støtte:
Saucony Guide 14 har en dynamisk pronationskile på indersiden som modvirker overpronation. Derudover har løbeskoen en TPU Guidence Frame som giver yderligere styring af fodafviklingen.


Ydersål.
Man har formået i denne udgave at lave en tyndere men ligeså stærk ydersål end tidligere. Dette er gjort for at gøre mere plads til ekstra stødabsorberende materiale uden at det går udover vægten.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer