Nedsat pris! Asics GEL-Nimbus 23 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Asics

Asics GEL-Nimbus 23 - Herre

1 099,00 kr

-401,00 kr

1 500,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Asics Gel Nimbus er nok den mest solgte neutral løbesko igennem tiderne fra Asics. Skoen er en af de mest støddæmpende løbesko, perfekt til din daglige træning uanset distancer og underlag. Der er ikke de helt store ændringer på version 23 kontra version 22. Vi syntes at version 23 er mere stabil i midtfoden, hvilket er med til at styre foden lidt, når sener og muskler bliver udtrættet. Derudover er der kommet mere Gel i hælen samt en blødere og mere åndbar overdel.

Produkt information

Køn Herre
Brand Asics
Løbestil Neutral
Brug Daglig Træning
Hældrop 10mm
Vægt 309 gram
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal
Detaljer om Asics Nimbus 23:
  • Ekstra Gel i hælen
  • Stor Gel pude i forfoden
  • FLYTEFOAM stødabsorbering
  • Ekstrem åndbar og blød overdel
  • Fleksibel ydersål for bedre fodafvikling
  • TRUSSTIC stabiliserings system
  • Ortholite 55 indersål for bedre komfort

Mellemsål:

Mellemsålen er blevet endnu blødere end tidligere med ekstra Gel i hælen. Derudover er mellemsålen lavet i FLYTEFOAM Propal absorberingsmateriale, hvilket gør denne version til den mest komfortable og stødabsorberende nogensinde.

Overdel:

Udtrykket på Asics Gel-Nimbus 23 er efter vores mening mere cool og smart at se på. Den nye sømløse 2 lags overdel giver skoen en suveræn pasform og en unik åndbarhed. Mesh materialet er skiftevis åbent og tætvævet hvilket giver følelsen af at skoen er fleksibel og kan tilpasse sig foden men også at overdelen virker stabil og er med til at styre din fods rulning.

Ydersål:

Ydersålen på Asics Nimbus 23 har fået et større antal fleksible riller der gør skoen mere naturlig iforhold til fodens normale bevægemønster. Skoen arbejder altså med foden og ikke imod foden. Derudover sikrer den nyudviklede TRUSSTIC plade, som sidder mellem hæl og forfoden at foden bliver hjulpet, når muskler og sener i foden bliver udtrættet.

Se også alle vores andre neutrale løbesko i samme katagori her.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer