Nyhed New Balance Tempo "London Edition" - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance Tempo "London Edition" - Kvinde

1 000,00 kr

STØRRELSEGUIDE


Er du klar til at komme ud over stepperne med New Balance Fresh Foam Tempo. Dette er løbeskoen der afløser den populære Fresh Foam Zante, dog med nogle opdateringer der gør Tempo til den ideelle fartsko.

Dette er en jubilæums-edition til London Marathons 20 års jubilæum.

Produkt information

KønKvinde
BrandNew Balance
LøbestilNeutral
BrugDaglig Træning
Hældrop6mm
Vægt215 gram
UnderlagAsfalt, fortov og grus

Information om skoen:

Den nye Fresh Foam X mellemsål har en unik stødabsorbering der giver dig blødhed og komfort på de lange træningsture men også super responsiv til dine intervaller og konkurrencer.


Hypoknit overdelen giver en tætsiddende pasform som er meget elastisk og åndbar. Du finder ikke en løbesko som sidder meget bedre på foden end New Balance Fresh Foam Tempo.

Så har du været glad for New Balance Fresh Foam Zante eller vil du gerne have en lettere udgave af New Balance Fresh Foam 1080 V10, så bliver du nød til at prøve denne løbesko.

Teknologier:

Den klart blødeste og mest komfortable mellemsål fra New Balance der giver dig en luxuiøs følelse når du løber. Materialet er skabt i et stykke således du får et behageligt rul henover foden og næsten ikke mærker underlaget. Fresh Foam er slidstærkt og holder godt til lange løbeture samt løb på hårde underlagstyper, som asfalt, fortov og stampet grus.

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer