New Balance 1080 Fresh Foam V8 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk butik i Aalborg
Kom og prøv varen

New Balance

New Balance 1080 2E-US9 V10 - Herre

1 199,00 kr

STØRRELSEGUIDE


Detaljer om skoen:

  • Type: Neutral løbesko
  • Drop: 8mm
  • Vægt: 309 gram
  • Perfekt til dine lange løbeture
New Balance 1080V8 Fresh Foam er fra NB's top-serie inden for neutrale løbesko. Skoen er ekstrem støddæmpende og egner sig godt til løb på hårdt underlag.

Information om skoen:

New Balance 1080 Fresh Foam V8 bevarer sit drop på 8mm og behagelige og gode pasform. Det nye V8 model er stadig med det revolutionerende Fresh Foam stødabsorbering materiale, som er lavet til og udstå utallige kilometer, hvor den stadig bevarer sin behagelige og sunde stødabsorbering. V8 modellen er blevet opdateret med en ny kontruktion på ydersiden af hælen hvilket gør at skoen nu føles blødere i absorberingen, uden at det går ud over holdbarheden i skoen.

Overdelen er uden sygninger og i Enngineered mesh, som sikre en suveræn tætsiddende pasform, som ikke giver nogle gener. Den Blown Rubber ydersål sikre ekstrem holbarhed i skoen, så du kan løbe mange kilometer på hårdt underlag, uden at skoen slides op for hurtigt.

Den nye New Balance 1080V8 Fresh Foam giver den bedste løbeoplevelse indenfor den neutrale katagori. Fantastisk stødabsorbering, suveræn pasform, slidstærk og let, så kan du ikke forlange mere af en mængdetrænings løbesko!

Teknologier:

Den klart blødeste og mest komfortable mellemsål fra New Balance der giver dig en luxuiøs følelse når du løber. Materialet er skabt i et stykke således du får et behageligt rul henover foden og næsten ikke mærker underlaget. Fresh Foam er slidstærkt og holder godt til lange løbeture samt løb på hårde underlagstyper, som asfalt, fortov og stampet grus.

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer