Nedsat pris! New Balance 860 V12 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance 860 V12 - Kvinde

975,00 kr

-25%

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


New Balance 860 V12 til dame er en af de mest populære løbesko, der findes til den daglige træningtur. 860 V12 modellen egner sig til løberen med moderat til kraftig overpronation og til alle typer af løbeture - både de korte og de lange.

Version 12 har en 2-komponent mellemsål med det super bløde Fresh Foam X materiale på toppen, samt det mere responsive og fjedrerne Fuelcell materiale i bunden. Denne kombination giver dig en unik følelse af både blødhed og fremdrift i løbeskoen.

På indersiden af skoen er der placeret et hårdere materiale, der modvirker en overpronationsbevægelse, således foden hele tiden bliver holdt i en naturlig position. Det mindsker risikoen for skader. Overdelen er lavet i det velkendte og populære Engineered Mesh, som gør, at løbeskoen fra New Balance er meget åndbar og sidder suverænt på foden. I overdelen har man broderet forskellige elementer ind for at gøre skoen mere stabil henover midtfoden, hvilket især hjælper løberen i slutningen af en løbetur, hvor man bliver mere træt i sine muskler og omkring ledene.

Alt i alt er New Balance 860 v12 til dame absolut en af de bedste mængdetræningssko til løberen med brug for både god stødabsorbering og støtte. og støtte i sine løbesko.

Produkt information

Køn Kvinde
Brand New Balance
Løbestil Moderat Overpronation
Brug Daglig Træning
Stack Height 34 mm
Hældrop 10mm
Vægt 254 gram
Underlag Asfalt, fortov og grus

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer