On Cloud X 2 - Kvinde Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

On

On Cloud X 2 - Kvinde

1 300,00 kr

STØRRELSEGUIDE


On Cloud X 2 er en løbesko til damer, der ønsker hurtig og fjedrerne støddæmpning. Skoen er desuden super populær til alm fitness, styrketræning og crosstraining. 

Med Cloudtec og Helion superskum, får du en løbesko med endnu blødere og mere responsiv støddæmpning end tidligere modeller. On Cloud X 2 har ekstra stødpuder i hælen som giver ekstra beskyttelse fra underlaget. Løbeskoen har en hævet inderside som giver skoen en stabil platform, hvilket gør den egnet til løberen med en mild overpronation. En anden opdatering er Speedboard, som er en konstruktion i mellemsålen som giver en hurtigere fodafvikling.

En opdateret overdel, som er super blød og behagelig, samt meget åndbar. Trods det meget lette og fleksible materiale, har On stadig formået at lave den slidstærk, således du ikke skal bekymre dig om skoens holdbarhed. 

Alt i alt er Cloud X en super let løbesko til dine daglige træning eller til dine interval og tempoture. Derudover kan denne model også bruges til fitness træning og crosstræning.

Produkt information

Køn Kvinde
Brand ON
Løbestil Neutral
Brug Daglig Træning
Hældrop 6mm
Vægt 240 gram
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer